MENIU

Cu cine a negociat Dragnea execuția Gabrielei Firea(Surse)

Surse din PSD au declarat pentru PSnews.ro  că, Liviu Dragnea i-ar fi contactat, pe rând, pe primarul Sectorului 5, Daniel Florea, pe șeful Comisiei juridice a Senatului, Șerban Nicolae, pe senatoarea Ecaterina Andronescu, pe edilul Sectorului 3, Robert Negoiță și pe Codrin Ștefănescu ca să preia șefia PSD București. Oferta a fost condiționată de participarea la executarea Gabrielei Firea, încă șefă interimară a organizației.  

Ecaterina Andronescu – o apropiată a primarului Capitalei și, totodată, o mai veche contestatară a lui Liviu Dragnea – a refuzat în mod categoric oferta. Un refuz a venit și din partea primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, fost șef al PSD București, înlăturat și înlocuit cu Gabriela Firea, la ordinul lui Dragnea, în 2016. 

Șerban Nicolae neagă că ar fi primit o ofertă din partea lui Liviu Dragnea. 

,,NIMENI NU NU MI-A DAT ȘI NU MI-A PROMIS VREODATĂ O FUNCȚIE ÎN PSD. Niciodată, în 28 de ani de activitate în același partid. Nici Liviu Dragnea, nici altcineva.
De altfel, cei care mă cunosc știu bine că nu aș accepta așa ceva și că niciodată nu am deținut o funcție în partid prin aranjamente, ori pentru că mi-a promis-o cineva. Este însă situația altora care, veniți dimineața în PSD, primeau deja funcții înalte pe la orele prânzului. Totuși, să nu mă acuze pe mine de așa ceva și să nu mă confunde cu ei. Eu nu particip la conspirații și aranjamente.”, scrie Șerban Nicolae pe Facebook.

 

Mai multe articole despre:
execuţie Dragnea firea