MENIU

CTP ironizează proiectul Partidul Realitatea TV. Cozmin Gușă: CTP a avut o lipsă de informare

CTP: Ce a vrut să spună Dragnea cu replica "Nu vreau să plec ca prostul"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu ironizează proiectul de suflet al lui Cozmin Gușă - Partidul Realitatea. În opinia sa, transformarea televiziunii în partid echivalează cu transformarea unei antilope într-un mamut. Declarația a fost făcută la ,,Interviurile 10 ani de Paginademedia''. Amuzat de comparație, consultantul politic a promis o reacție de măsură și a comentat declarațiile lui CTP într-o intervenție pe post, vineri seara, la emisiunea "Realitatea Românească". 

"Fuziunea presei cu politica este, din nou, masivă. Avem un exemplu grăitor. Realitatea TV se transformă în partid. Cum să faci așa ceva? Cum să transformi o televiziune de știri în partid? E ca și cum ai vrea să transformi o antilopa în mamut. Nu au nicio treabă. Partidul are o doctrină, are niște idei. Un partid deformează realitatea, nu e obligat să fie obiectiv(...)Un post de televiziune, unde se practică jurnalismul, trebuie să fie obiectiv sau măcar să încerci să redai lucrurile în varianta lor reală. Înainte partidele își făceau televiziuni de partid, ziare de partid. Acum să ne facem partid, măcar e pe față'', a conchis jurnalistul.

Cozmin Gușă i-a răspuns lui Cristian Tudor Popescu într-o intervenție telefonică în emisiunea "Realitatea Românească", moderată de Octavian Hoandră: