MENIU

Cristian Terheș, dezvăluiri șocante: Există foarte multe abuzuri, SRI e implicat ilegal în anchete

Cristian Terheș, dezvăluiri șocante

Apar noi dezvăluiri șocante în cazul caracatiței din justiție. Eurodeputatul Cristian Terheș, care candidează pentru un nou mandat din partea Alianței PNCR-AUR, a dezvăluit în exclusivitate la Realitatea PLUS că serviciile române au fost implicate în multe anchete ilegale și că în multe dintre politicile publice date la noi în țară și care se bucurau de susținere din SUA se ajungea la abuzuri. 

"Ce am auzit eu în 2014 nu o să uit niciodată. Era mijlocul campaniei pentru europarlamentare, am venit în țară și îmi spune cineva din sistemul de justiție, văzând reacțiile noastre din SUA, aplaudam și noi lupta anti-corupție cum vedeam la televizor, și îmi spune aveți grijă cu ce susțineți din SUA pentru că nu e ceea ce pare. Și eu zic cum adică? Și îmi spune, citez, "există foarte multe abuzuri, SRI e implicat ilegal în anchete".

Felul în care generalii dădeau PONTURI. Fost mare antrenor de la Dinamo: M-a sunat șeful SRI. Voiau să facă arestări

Anumite politici publice care erau susținute din America, mi-am dat seama, în contextul respectiv, că ajung la asemenea abuzuri.  

Punând lucrurile cap la cap, am ajuns la concluzia după un an, am avut date certe, că nu e ok ce se întâmplă. În 2015, m-am întors în România și în acel context țin minte Toni Greblă a fost reținut pentru o noapte și Horia Georgescu arestat și scos în cătușe din DNA cu mâinile la spate”, a spus Cristian Terheș, la Realitatea Plus.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor - Alianța AUR, CMF 41240016

 

Mai multe articole despre:
cristian terhes eurodeputat florian coldea sri