MENIU

Cozmin Guşă: Victor Ponta profită de scandalul în care este implicat Gabriel Oprea

<p>Cozmin Guşă: Victor Ponta profită de scandalul &icirc;n care este implicat Gabriel Oprea</p>

Consultantul politic Cozmin Guşă este de părere că Victor Ponta profită de scandalul în care este implicat Gabriel Oprea. Pe de altă parte, Guşă a recunoscut că este prieten cu vicepremierul şi că l-a sfătuit pe acesta să nu rămână lipsit de reacţie în cazul morţii poliţistului Bogdan Gigină.

Cozmin Guşă a explicat, într-o intervenţie telefonică în emisiunea "Despre oameni şi fapte", cum a ieşit în avantaj Victor Ponta în scandalul morţii poliţistului care îl însoţea pe Gabriel Oprea.

"Pentru Victor Ponta este o victorie de etapă asigurată prin presiunea habotnică a deontologilor, în ghilimele, din presa. Investigatorul de etapă a dominilor deontologi este astăzi Victor Ponta care s-a trezit cu altă voce în această dimineaţă. Începe să facă declaraţii dure, corozive la adresa lui Klaus Iohannis, merge la partid şi îi arată colţii lui Gabriel Oprea şi îi transmite să stea pe colţ, eventual pe boabe de porumb", a precizat Cozmin Gusă.

Cozmin Guşă a explicat de ce nu ar putea şeful guvernului să îi ceară demisia vicepremierului.

Acesta a mai spus că primul ministru profită de acest caz minor al lui Gabriel Oprea să îşi umfle muşchii, să îl certe pe Gabriel Oprea, să îl înjure pe Klaus Iohannis. "Mă aştept să îi tragă o smetie şi lui Liviu Dragnea sau chiar lui Dâncu, pentru că el nu ţine cont de democraţie şi de nimic. Un lup moralist", a continuat consultantul politic.