MENIU

COZMIN GUŞĂ: Victor Ponta candidat unic, candidatul baronilor

COZMIN GUŞĂ: Victor Ponta candidat unic, candidatul baronilor

"Victor Ponta candidat unic, candidatul baronilor are nevoie, în mod obligatoriu de o presă obedientă", a declarat consultantul politic Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

"Este o mişcare extrem de inteligentă pentru un lider politic care nu are, din păcate, ce să ofere, decât aceste strategii de disimulare, într-un partid disperat din pricina vinovăţiilor personale sau a celor colective. Victor Ponta nu are paşi de salvare în politică, decât o candidatură acceptată şi îmbrăţişată, în primul rând, de partidul baronilor, iar partidul baronilor nu poate să fie decât un partid cu un candidat unic. Din acest motiv, Geoană deranja aşa de tare şi şi-a inventat singur un contracandidat imposibil de nominalizat, respectiv Sorin Oprescu care nici nu este membru de partid şi şi-a demonstrat "destoinicia" la alegeri cu acel 3%. De data aceasta, consilierii lui Ponta sunt buni în a-i sugera strategii de disimulare şi poate ne oferă o explicaţie de ce este atât de interesat de dominaţia la nivelul mass-media, de ce doreşte doar o presă pozitivă, obediente, mai mult decât Adrian Năstase. Un candidat care nu are realizări, un candidat care s-a învăţat să mintă foarte mult, fiind aprobat de presa obedientă, are nevoie de un astfel de mediu. Un candidat al baronilor, ceea ce este Victor Ponta acum, Ponta candidat unic - candidatul baronilor, are nevoie, în mod obligatoriu de o presă obedientă care să explice românilor că ar putea să fie preşedintele României", a spus Guşă.

"Pe Ponta este greu să îl decrii ca fiind struţ sau cămilă, nici măcar ca struţo-cămilă, de care parte vrea să se afle, de partea legii sau împotriva legii. E periculos! Vom tot dezbate de acum înainte candidatura lui Ponta. Dacă stânga ar veni cu un candidat luminat, de tip clasic, care ar înţelege foarte bine ce înseamnă stânga într-o ţară săracă de la periferia UE, însă cu un rol geo strategic major, nu aş avea de ce să resping un candidat de stânga. Din nefericire, stânga în România nu există pentru că aceste celule de coagulare a partidului de stânga, mă refer la organizaţiile baronilor, devin precursoarele unei puteri absolute la nivel de judeţ care, în scurt timp, va genera o putere absolută în plan de reţea, la nivel de ţară. Noi am deveni un fel de stat reţea de tip baronime. Reţeaua baronimii ar defini statul reţea numit România", a mai spus consultantul politic.

Mai multe articole despre:
PSD candidat Victor Ponta Cozmin Guşă preşedinte