MENIU

Cozmin Guşă: Norocul lui Ponta astăzi este GEORGE MAIOR

Cozmin Guşă: Norocul lui Ponta astăzi este GEORGE MAIOR / Foto: MEDIAFAX

Deşi Crin Atonescu merită să fie aspru criticat pentru superficialitatea cu care şi-a condus partidul în ultimele luni, Ion Iliescu a greşit în momentul în care l-a făcut pe liberal "lichea", dar a ales să-l menajeze pe  Victor Ponta, uitând că, fără PNL, "cârlanul" nu ar fi ajuns niciodată în fruntea Guvernului. Aprecierile au fost făcute de consultantul politic Cozmin Guşă, la Realitatea TV. În opinia sa, norocul lui Ponta, astăzi, se numeşte George Maior.

Din poziţia sa de veteran al partidului, Ion Iliescu ar fi trebuit să admită că Victor Ponta, "cârlanul", a greşit când a început distrugerea lui Crin Antonescu şi a PNL-ului, fără de care Ponta, astăzi, nu ar mai fi fost în fruntea Guvernului, apreciază Cosmin Guşă.

"Ion Iliescu, un octogenar, azi l-a făcut pe un Crin Antonescu, care merită toate criticile pentru felul extrem de superficial în care şi-a condus partidul în ultimele luni, dar l-a făcut "lichea", menajându-l pe un Victor Ponta care azi încearcă să distrugă PNL-ul, partid care i-a dat funcţia de premier, şi pe Antonescu, lider fără de care n-ar fi ajuns premier niciodată, pentru că Băsescu nu i-ar fi dat acel mandat fără sprijinul personal al lui Antonescu, pe care acesta şi l-a asumat... Deci un octogenar, mă aşteptam să spună: 'Antonescu mi se pare puţin... cum o fi vrut să-l eticheteze... Însă cârlanul ăsta al nostru a greşit cu totul'. Pentru că nu poţi fi atât de lichea încât să începi să-i distrugi prin Diaconu şi voturile date, prin Tăriceanu, pentru că 'eu sunt premier tocmai datorită faptului că aceşti oameni m-au ajutat să ajung prim-ministru, ei nefiind nimic'", a spus Cozmin Guşă, în emisiunea "Jocuri de putere".

"Norocul lui Victor Ponta astăzi nu are decât un nume şi un prenume: George Maior! Asta este singura şansă pe care o are Victor Ponta astăzi", încheie consultantul politic.