MENIU

Cozmin Guşă, despre intenţia lui Stroe de a se înscrie în PSD: Dă dovadă că e UZAT

Cozmin Guşă, despre intenţia lui Stroe de a se înscrie în PSD: Dă dovadă că e UZAT / Foto: MEDIAFAX

Prin intenţia exprimată de a se alătura social-democraţilor, Radu Stroe face dovada "uzurii" sale. Mai mult, acesta trădează faptul că se lasă condus de PSD. Aprecierile au fost făcute de consultantul politic Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

"Radu Stroe, cu această declaraţie pe care a făcut-o legată de înscrierea sa în PSD, a distrus toată această butaforie pe care Ponta şi strategii săi au construit-o pentru că în mod evident un om care este exclus din PNL poate să se gândească să fie independent ori să se gândească să se afilieze unor altor grupuri de dreapta. Dar să spui că deja te gândeşti să schimbi PSD este evident că deja te-ai plictisit, eşti uşor uzat şi fugi repede în PSD, acolo de fapt de unde ţi se dau comenzile", a spus Cozmin Guşă, într-o intervenţie la Realitatea TV.  

Reamintim că Radu Stroe e fost exclus, luni, din PNL. Decizia a fost luată de Delegaţia Permanentă a PNL cu o majoritate covârşitoare de voturi.

"Mi se pare că mare lucru nu mai e de sperat în acest partid", a spus Stroe, precizând, totodată, că "deocamdată" este deputat independent. Întrebat, însă, dacă se gândeşte să se înscrie în PSD, acesta a răspuns: "Mă gândesc, mă gândesc!".