MENIU

Cozmin Guşă, despre autostrada Sibiu-Orăştie: Dezastru, aşa se poate numi. Cetăţenii, neprotejaţi

Consultantul politic Cozmin Guşă a criticat în termeni foarte duri inaugurarea autostrăzii Sibiu- Orăştie de către Victor Ponta şi Ioan Rus, în campania electorală a alegerilor prezidenţiale din 2014, deşi cei doi ştiau că nu este termintă. Guşă a menţionat că autostrada care a fost dată în folosinţă şi apoi închisă poate fi catalogată drept un dezastru, mai ales din cauza faptului că cetăţenii nu sunt în siguranţă. Declaraţiile sale au fost făcute după ce a văzut autostrada.

Cozmin Guşă a precizat, după ce a trecut pe lângă această autostradă, că este un sentiment de scârbă, jenă şi nervi pentru orice şofer care trece prin această experienţă:

"Dragul meu Rareş, stimaţi telespectaori, nu o sa fiu deloc analist sau consultant, o sa fiu cetăţean sau şofer, din categoria asta normală. Am văzut acest dezastru, aşa se poate numi care se poate numi o autostradă dată în funcţie şi închisă. M-am pus în pielea celor care conduc des pe autostradă, fie că sunt  fie ca sunt amărâţii de şoferi care fac ture în afara ţării pentru aprovizionare. Este un setiment de scarba, jenă, nervi, pentru fiecare om care trece prin această experienţă, pentru că a fi şofer în România înseamnă să poţi trăi cu speranţa că poţi circula pe nişte drumuri fără blocaje şi accidente. Asta a fost prima fază a enervării. După aia, trebuie să ieşi de pe autostradă, nişte baraje de beton in faţa ta, anunţul arogant că autostrada nu mai continuă şi că nu mai ai şanse să te duci pe drumul către Sibiu, că aşa am venit către Bucureşti. Ieşind în fir bloc pe sute de metri în 10-15 minute(...) şi apoi şmecherii de pe marginea şoselei, de la cerşetori care bat în geam şi care te agrsează, până la alte detalii", a spus acesta.

Cozmin Guşă a menţionat că inaugurarea electorală a autostrăzii arată cât de neprotejaţi sunt cetăţenii şi inconştienţi sunt politicienii:

"Partea a doua este legată de acel remember de astăzi care a apărut inclusiv la noi pe site şi pe alte site-uri. Faptul că această autostradă defectă azi a fost inaugurată într-un mod prezentat semi-fraudulos în campania electorală din turul 2 de către Victor Ponta şi de pritenul nostru de la Cluj, Ioan Rus. Enervarea mea cu acest element de detaliu care ne lasă să presupunem că autostrada a fost inaugurată electoral. Asta arată cât de neprotejaţi sunt cetăţenii şi inconştienţi sunt politicienii, că putem să minţim şi pe orice temă", a declarat Cozmin Gusa la Realitatea Tv.