MENIU

Cozim Gușă: De ce s-au dus Coldea, Ponta, Năstase și Dăncilă la Ambasada Chinei

Cozmin Gușă: Coldea ar avea în plan să apropie firmele chinezești de România

Prezența lui Victor Ponta, a lui Adrian Năstase și a Vioricăi Dăncilă la Ambasada Chinei nu este întâmplătoare. Este declarația analistului politic Cozmin Gușă, în exclusivitate la Realitatea PLUS. În plus, acesta susține că Florian Coldea ar avea în plan să apropie firmele chinezești de România.

"Singurul care a fost coerent în poză este Ponta, el a fost si singurul care s-a întâlnit acum câteva luni cu un personaj important care a fost ocolit de toată lumea, este vorba de cel care coordonează de la nivelul partidului comunist chinez politica externă. (...) Rangul lui era de viceministru de Externe, dar el era adevăratul coordonator (...).

Viorica Dăncilă joacă partida chineză în România, ea a intrat acolo datorită celebrului ei consilier Voinea, iar Adrian Năstase nu are de ce să poarte o amintire pozitivă Chinei. Cel care s-a dus să-și ofere condițiile în mod evident a fost Florian Coldea. Acesta este un om pe care statul român îl lasă să-și uzufructeze toate relațiile și dosarele. Este un om bun pentru toți deoarece poate să vândă secrete și e bun și pentru chinezi," a afirmat analistul politic.

Mai multe articole despre:
cozmin gusa ponta dancila coldea