MENIU

Cortul USR "Fără Penali în Funcţii Publice" din Constanţa, vandalizat: Seidler: "O să vină Poliţia"

Campania USR, "Fără Penali în Funcţii Publice", întâmpină deja probleme în ţară. Astfel, cortul din Constanţa a fost vandalizat în timpul nopţii trecute. Cristian Seidler, deputat USR, a declarat pentru realitatea.net că a fost distrusă structura metalică a cortului, deci nu vorbim de daune minore. Acesta a mai spus că în scurt timp trebuia să ajungă Poliţia acolo, pentru constatări. Reamintim că în doar două zile au fost deja strânse 9 000 de semnături pentru campanie.

Pe pagina de Facebook a campaniei "Fără Penali în Funcţii Publice" au fost postate şi fotografii în care se observă cum a fost distrus cortul:

"Cortul "Fără Penali în funcții publice" de la Constanța a fost vandalizat noaptea trecută!

Structura metalică este ruptă dintr-un punct de sudură, stâlpii sunt îndoiți și toate cele trei fețe ale cortului, distruse. Am chemat polițiștii pentru a investiga cine a făcut asta. Cel care va fi găsit vinovat va fi acuzat de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Cortul se repară, însă distrugerea lui ne arată că facem ce trebuie, că deranjăm baronii locali din Constanța care au pus stăpânire pe oraș. Acesta este un motiv în plus pentru a continua lupta noastră împotriva penalilor. Ei sunt cei care vor să țină România în loc. 
Haideți să semnați, trebuie să scăpăm de infractori!", se arată pe pagina de Facebook a campaniei "USR fără penali".

Seidler: Am văzut cozi la semnături

Cristian Seidler a afirmat pentru realitatea.net că până în prezent, camapania a avut un start bun: "Sunt deja 9 000 de semnături strânse, iar eu pot să vă spun că am văzut cozi la corturile din Timişoara şi Cluj. De asemenea, şi în Bucureşti există o mobilizare. Pe de altă parte, nici vremea nu a fost de mare ajutor, iar zilele acestea a fost şi Paştele Catolic", a mai spus acesta. 

Totodată, deputatul USR a susţinut că cei care vin şi semnează au multe întrebări despre campanie: "Campania este pentru infracţiunile săvârşite cu intenţie, spre exemplu oamenii au întrebat dacă şi un accident rutier intră în această campanie. Nu, nu intră. Sigur, fiecare infracţiune are un termen de reabilitare, dar ca să discutăm despre regimul de pedepse, despre, pedepse individualizate, ducem discuţia prea departe, pentru un român care este "non-jurist", să spunem".

Aceata a mai spus că foarte utilă este şi site-ul campaniei, farapenaliinfuncţiipublice.ro, unde pot fi găsite toate informaţiile necesare, inclusiv un contorizatr care arată câte semnături s-au strâns până acum.