MENIU

Corina Crețu îi cere Vioricăi Dăncilă să se delimiteze de Darius Vâlcov

Corina Cretu si Viorica Dancila

Corina Crețu îi cere Vioricăi Dăncilă să se delimiteze de consilerul său personal Darius Vâlcov. Acesta a declarat dumincă la Antena 3 că ”sunt țări care nu vor ca România să aibă autostrăzi” 

”Am văzut aseară că există un complot mondial. Dar vedem în țările din jurul nostru că exista proiecte de autostrăzi realizate, alte țări construiesc”, a spus Corina Crețu la Oradea, unde a participat la inaugurarea unui pod cosntruit din fonduri europene.

”Propun guvernului să depună proiecte și apoi să acuze Comisia Europeană că nu le implementează. Atât timp cât nu avem proiecte, cred că ar fi mai bine ca guvernanții să depună proiecte”, a mai spus comisarul european.

Corina Crețu a criticat și atacurile la adresa Comisiei Europene și a somat-o pe Viorica Dăncilă să spună dacă aceasta e poziția oficială a statului român.

"Interesul să nu cred că aceia care îşi doresc ca acest guvern să eşueze şi care şi-au dorit ca de fiecare dată România să eşueze. Sunt foarte multe ţări care nu s-ar bucura ca România să fie plină de autostrăzi astăzi. Cred că partea din est a Europei are un interes comun, partea din vest are un interes opus", a spus Vâlcov la Antena 3.