MENIU

Conflictualul Marte este în pașnica Balanță: cum este influențată viața zodiilor

Conflictualul Marte este în pașnica Balanță: cum este influențată viața zodiilor

Tranziția lui Marte prin semnul Balanței va avea loc până pe data de 19 noiembrie, iar în acestă perioadă, vom simți energia sa dezlănțuită, dar și obstacolele care i se aștern în cale, pentru că influența Balanței temperează pornirile sale necontrolate. 

Iată de ce această perioadă presupune un echilibru între tendințele imediate de acțiune și necesitatea de a fi diplomatic și atent la opiniile celorlalți. Ca urmare, indecizia, discuțiile, negocierile și argumentele interminabile sunt la ordinea zilei.

Dar, cu un pic de practică, Marte se poate transforma în cel mai seducător aliat, care te ajută să cucerești inimile și să sucești mințile deopotrivă.  

Berbecul învață să negocieze

Marte în Balanță te atrage în interacțiunea directă cu alți oameni. Pregătește-te să te implici foarte mult într-o prietenie, relație sau parteneriat de afaceri. Iubitul tău ar putea avea nevoie de mai multă atenție sau, dacă ești  singură, veți avea mai multă energie pentru a-ți găsi sufletul pereche. Marte, planeta ta conducătoare, nu este în elementul său când se află în Balanță. În consecință, s-ar putea să te simți vulnerabilă și să te temi că alții au mai mult control asupra situației decât ți-ai dori. Nu există nicio relație fără compromis, așa că trebuie să înveți să negociezi și să accepți că și ceilalți mai câștigă din când în când.

Citește continuarea aici.

Mai multe articole despre:
horoscop