MENIU

Codrin Ștefănescu îl desființează pe Dragnea: Am încercat să-i creez o figură de om iubitor de neam. Am greșit, regret!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai apropiați „camarazi” ai lui Liviu Dragnea, cere iertare „patrioților români” pentru susținerea oferită fostului lider al PSD.

„Vreau să vă anunț clar și tranșant: nu exista nici un teatru, nu e strategie de campanie, nu e nimic. Pur și simplu m-am dezis public de acest om! Și a făcut-o cel care l-a ajutat, sprijinit și i-a stat alāturi in mod constant. Fără sa dau din casa, cum face el in mod oribil, fără sa dau detalii, spun doar atât: dacă un om corect și curajos cu mine in lupta cu sistemul a luat această hotărâre, atunci inseamnā ca este super argumentată! (...)

Îmi cer scuze public, încă o dată, vouă tuturor români patrioți, că i-am mai dat o șansa acestui personaj, că am încercat să-i creez o figură de om iubitor de neam, că l-am apărat public in toate scandalurile sale. Am greșit, îmi asum, regret, am luat o decizie finală! Sper sa-mi scuzați slăbiciunea și credința ca un om se poate schimba din rāu, in unul bun”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

"Fă-ți partid, muncește, incearcā sa-i convingi pe români ca trebuie sa te voteze pe tine și pe cei care îți poarta poza prin târguri, cu gândul ca vor ajunge deputati și senatori așa. Lasă APP in pace, tu și prietenii tăi din casele conspirative! APP e un partid pentru sute de mii de români care au de spus ceva, tocmai împotriva șefilor tăi!”, a mai scris Codrin Ștefănescu.

Mai multe articole despre:
liviu dragnea codrin stefanescu