MENIU

Coaliția, în impas total! Val de ATACURI la congresul PSD: lideri marcanți ai partidului, cu tunurile pe liberali. De ce se teme Ciolacu

Coaliția, în impas total! Val de ATACURI la congresul PSD/ Captură video

Val de atacuri la adresa Partidului Național Liberal la congresul în care Partidul Social Democrat îi validează candidatura lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale. Alfred Simonis susține că partenerii de guvernare s-au lăudat că ei au majorat pensiile. Și Sorin Grindeanu a susținut că "trebuie să aducem cu picioarele pe pământ armatele de ostași galbeni care se vizează a fi brokeri de putere în România, sunt viespi". Atacurile au continuat și din partea celorlalți lideri.

"Apropo de pensii: pana acum 2-3 zile, partenerii nostri parca mai voiau sa bage 4 milioane de euro in noi panouri de promovare, pe care sa scrie ca ei au marit pensiile. Asta e si gluma, parca vreodata au marit ei vreo pensie in tara astra", a declarat presedintele interimar al Camerei Deputatilor, Alfred Simonis.

"Cel mai bine se pricep sa fure munca altora. Sunt, de fapt, nu niste albine, niste viespi care isi fac cuibul in casele altora. Asa-zisi ostasi care vor sa ne faca sa credem ca sunt providentiali, apostolici si scriitori de succes. In realitate, sunt doar niste impostori", spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

"Noua nu ne trebuie niciu un presedinte revansant, care sa le faca dosare adversarilor politici. Nu ne trebuie nici un presedinte lenes si nepasator. Nu ne trebuie nici un presedinte care sa isi doreasca sa ne scoata din Europa, pentru ca asa intelege el ideea de natiune si de patriotism", spune primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu.