MENIU

Clotilde Armand caută o "portiță" pentru a rămâne la primărie. Partidul cu care s-ar putea alia USR: lovitură uriașă de teatru - SURSE

Clotilde Armand caută o

Din disperarea de a nu pierde în totalitate Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand este dispusă să facă o alianță surprinzătoare. Surse citate de Realitatea PLUS spun că primărița aflată încă în funcție ar fi inițiat discuții cu reprezentanții partidului AUR pentru a forma o alianță cu USR. Prin această mișcare, "primărița rezist" ar încerca să pună mână măcar pe postul de viceprimar. 

Pentru a nu pierde toată puterea pe care o are în sectorul 1, Clotilde Armand ar fi inițiat discuții cu liderul AUR, Claudiu Târziu, pentru o eventuală alianță în opoziție. Asta, în condițiile în care mandatele obținute de AUR în Sectorul 1 sunt decisive pentru formarea majorității, spun sursele citate. Mai mult, în acest fel primărița rezistă își dorește să pună mâna pe scaunul de viceprimar. Clotilde Armand neagă discuțiile, însă aceasta este conștientă de avantajul pe care îl au cei de la AUR.

Clotilde Armand cere restartarea reziștilor! Regrupare după eșecul alegerilor

„Ei fac diferența. Aș prefera ca Alianța PSD/ PNL să nu aibă majoritate. Dar nu am discutat cu nimeni”, a declarat Clotilde Armand.

"Pentru a vorbi despre democrație trebuie să vedem care este statutul opoziției în RomâniaȚ, mai spunea Armand.

Negocierile cu AUR ar avea în vedere situația în care proiecte votate acum să fie puse pe masa viitorului Consiliu de către viitoarea opoziție USR/AUR, care speră să-și păstreze astfel influența asupra administrației locale din Sectorul 1.

Claudiu Târziu, prim-vicepreședintele AUR, neagă că au avut loc astfel de discuții cu USR pentru formarea majorității, însă nu dezminte posibilitatea unor coaliții în viitorul apropiat.

Dezbinarea reziștilor atinge cote uriașe. Reacția șocantă a unui fost ministru la adresa unui fost membru USR: Minte ca un porc!

„Orice discuții privind eventuale coaliții la nivel local vor avea loc în urma deciziilor adoptate de Biroul Național de Conducere al partidului și prioritizând interesele românilor care ne-au acordat votul și încrederea în 9 iunie”, a spus Claudiu Târziu. 

Mai multe articole despre:
clotilde armand viceprimar usr alianta usr