MENIU

Ciucă îi cere lui Lasconi să se retragă din cursa pentru prezidențiale: Dânsa trebuie să înțeleagă care este valoarea numerică a cifrelor

Ciucă îi cere lui Lasconi să se retragă din cursa pentru prezidențiale/ Foto: Facebook

Liberalii desființează total rețeaua reziștilor. Președintele PNL Nicolae Ciucă îi cere Elenei Lasconi să se retragă din cursa pentru Cotroceni. Liderul PNL i-a sugerat că trebuie să înțeleagă încă o dată care este valoarea reală a scorului electoral. 

Ciuca: Fac un apel la doamna sa inteleaga un pic aritmetica, si politica si reala. 8% in alegerile locale inseamna mult mai putin decat 30%, motiv pentru care fac apel public la dumneaei sa inteleaga, sa se retraga si sa vina sa sustina cu adevarat un proiect de dreapta.

Moderator: Sa se retraga din candidatura la presedentie?

Ciuca: De ce nu? Dansa trebuie sa inteleaga inca odata care este valoarea numerica a cifrelor.

Nicolae Ciucă, despre intrarea în Opoziţie: „Vrem la guvernare cu toate forţele de dreapta”

Eu am discutat cu dumneaei ca nu este niciun fel de secret. Sunt convins că votanţii USR înţeleg ce spun acum şi sunt în măsură să facă o diferenţă între ceea ce înseamnă valoarea fiecăruia dintre noi şi modul în care fiecare dintre noi putem să compatibilizăm cu ceea ce înseamnă funcţia de preşedinte al României. 

Marius Pieleanu, analiza momentului. Sondajul care arată câștigătorul prezidențialelor. Ce candidați vor trece în turul 2 VIDEO