MENIU

Ciucă critică "binomul PSD-AUR". Atac dur la social-democrați, pe care îi numește "urmaşii Partidului Comunist Român"

Ciucă critică "binomul PSD-AUR". Atac dur la social-democrați, pe care îi numește "urmaşii Partidului Comunist Român"

Nicolae Ciucă îi acuză pe social-democrați că vor să pună mâna pe toată puterea din România și că fac blat cu politicienii de la AUR. Potrivit candidatului PNL la prezidențiale, PSD vrea să îl ducă în turul 2 pe George Simion. Ciucă îi numește pe cei de la PSD „urmași ai Partidului Comunist Român” și spune că împreună cu AUR, social-democrații lucrează în numele Rusiei și susțin un regim dictatorial. 

"Nu putem să lăsăm PSD să pună mâna pe toată puterea în România.

Partidul Social Democrat sacrifică absolut orice pentru a-şi duce candidatul în turul doi cu liderul AUR, cu George Simion, iar rostul nostru, al tuturor, al PNL este să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca acest lucru să nu se întâmple.

România nu merită să fie întoarsă în timp de către o construcţie politică de tip socialist, urmaşii Partidului Comunist Român cu o formaţiune pro-rusă, purtătoare de mesaje ale Rusiei, ale celor care se opun democraţiei, susţin autocraţia şi regimul dictatorial. Asta trebuie să înțeleagă și să facă Partidul Național Liberal. Este singurul partid din România în măsură să se lupte cu binomul PSD-AUR", a declarat Nicolae Ciucă, candidatul PNL la alegerile prezidențiale. 

Mai multe articole despre:
ciuca ciuca pnl alegeri prezidentiale psd aur