MENIU

Cioloș, un pericol pentru Iohannis. Tăriceanu, un pericol pentru PSD.Când va pica Dragnea?

Dragnea: Eu aş vrea să-l suspendăm pe Iohannis

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Alexandru Gussi a apreciat ca Liviu Dragnea va deveni inutil probabil, pentru coalitia antijustitie din spatele sau, cand o forma limitata de amnistie va deveni ireversibila. Dar alternativa la PSD nu prea exista, deci tot ce putem este sa asteptam un alt guvernPSD, ceea ce nu ar garanta o schimbare de orientare politica semnificativa.

Alexandru Gussi s-a referit si la presedintele Klaus Iohanniscare e "din motive sistemice in acelasi timp co-responsabil pentru ceea ce se intampla, e politic marginalizat si se auto-marginalizeaza".

In opinia lui Alexandru Gussi, "grosul nadufului civic anti-PSD" nu se va descarca la europarlamentare, ci la prezidentialele care se anunta complicate:

"Dezamagirea fata de Iohannis nu se vede acum, cand e vazut ca o contra-pondere la Dragnea. (...) Ciolos este un pericol pentru actualul presedinte. Totusi, trebuie observat ca Ciolos e si el un non-lider, a fost totdeauna si pare ca vrea sa ramana omul conjuncturilor.

O parte din electoratul USL se indeparteaza de PSD. Daca mecanismul continua, Tariceanu devine principalul pericol pentru PSD. (...) Dragnea are nevoie de iluzia ca poate deveni candidatul partidului la prezidentiale".

Continuarea pe Ziare.com

Mai multe articole despre:
PSD pericol Dragnea Cioloş Iohannis. Tariceanu