MENIU

Ciolacu, replică la anunţul PNL că rămâne la guvernare pentru a păzi PSD să nu fure alegerile: Eu sunt Clotilde de la Sectorul 1, să fur cu sacii?

Marcel Ciolacu, premierul României

Marcel Ciolacu le răspunde liberalilor care au afirmat că rămân la guvernare pentru a păzi PSD să nu fure alegerile din această toamnă. "Eu sunt Clotilde de la Sectorul 1, să fur cu sacii?", a replicat Ciolacu.

Întrebat cum comentează decizia liberalilor de a rămâne la guvernare până la alegeri doar pentru a păzi PSD să nu fure alegerile, liderul social-democraților a răspuns:”Spuneţi-mi mie cum le fur eu alegerile. Spuneţi-mi şi mie, vă rog, e frumos. Suntem în anul 2024. (..) E o campanie electorală, să fiu elegat. Spuneţi-mi şi mie, cum fură un partid alegeri? Cum fură Ciolacu alegerile?”.

”Nu are rost să răspund, pentru că suntem în campanie. Astea au mers în 92, în 96, nu pot ei fura cât putem noi vota. Oameni buni, suntem o democraţie consolidată. Cum să furi alegerile? Furi cum? Eu sunt Clotilde de la Sectorul 1, să fur cu sacii? Acolo am văzut cum s-a făcut, cu sacii”, a arătat Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă mai poate fi refăcută Coaliţia, în urma acestor acuzaţii, social-democratul a spus: ”N-aţi vrea să lăsăm românii să ne răspundă ei prim vot, decât să răspund eu?”