MENIU

Ciolacu comparat cu Churchill. Purtătoarea de cuvânt a partidului România Renaște: Singura asemănare este inițiala numelor de familie

Alina Achim-Inayeh, purtătoarea de cuvânt a partidului România Renaște/ Facebook

Purtătoarea de cuvânt a partidului România Renaște, Alina Achim-Inayeh, susține că singura asemănare între Marcel Ciolacu și Winston Churchill constă în inițiala numelor de familie.

”Iată că ne-am întors la epoca în care conducătorii țării, semi-analfabeți, sunt asemănați cu cele mai mari personalități politice ale lumii. Departe de a încuraja educația inclusiv, sau mai ales, pentru categoriile defavorizate, apologia mediocrității pe care o fac raspândacii de partid nu reuşește decât să alimenteze, iresponsabil, ideea că se poate reuși în viață și fără școală.

Sperăm că "România NEeducată" nu este obiectiv al candidatului prezidențial, dar nu ştim sigur pentru că dl Ciolacu încă nu are un plan de țară. Încă o dovadă că nu este "un politician de exceptie", iar noi nu avem ce "citi din el". Dna Stoiciu, lăsați osanalele, nu ne întoarceți într-o eră din care cu greu am ieșit. Singura asemănare între Ciolacu și Churchill este inițiala numelor lor de familie”, a scris purtătoarea de cuvânt a partidului România Renaște pe Facebook.

Reacția acesteia vine după ce Victoria Stoiciu, vicepreședintă PSD și consilieră în cadrul Guvernului, a scris în urmă cu câteva zile că discuțiile despre note și diplome sunt „teribil de deplasate, în special când vine vorba de oameni politici”. Stoiciu a dat exemplul lui Churchill, care se descria drept „un elev mediocru și foarte problematic”.