MENIU

Cine sunt marii absenți de la discursul lui Klaus Iohannis. Cât a întârziat președintele

Senatorii și deputații s-au reunit în plenul Camerei pentru a asista la discursul lui Klaus Iohannnis. Pe de altă parte, au existat și absenți de marcă. 

Victor Ponta, Crin Antonescu și Elena Udrea sunt doar câțiva dintre politicenii care au lipsit de la ședință. Pe de altă parte, președintele și-a început discursul cu 16 minute întârziere, intrând în plenul reunit la 11.16 minute.

Preşedintele Klaus Iohannis s-a adresat, miercuri, Parlamentului într-un discurs ce marchează un an de la preluarea mandatului de şef al statului. În fața plenului reunit al legislativului, Iohannis a făcut un bilanț al anului 2015, în ceea ce privește principalele măsuri politice care au fost adoptate în plan intern și extern, și a enunțat direcțiile pe care dorește să le urmeze România în anul care urmează. "Corupţia poate ucide! Aceasta este prima lecție a anului 2015. Cea mai tragică lecţie a anului se numeste Colectiv. A doua lecţie e legea schimbării. Nu una de moment, ci de o schimbare profundă a politicului. Marea miză a anului 2016 este reconstrucţia încrederii în politică", a subliniat șeful statului.