MENIU

Întâlnire de taină la PSD, cu o zi înainte de congresul partidului

Social-democrații se întâlnesc vineri, la Parlament, în ședința Comitetului Executiv al partidului, unde vor fi discutate chestiunile organizatorice privind congresul, nominalizarea unor noi miniștrii pe posturile vacante, dar și situația politică actuală și relația cu partenerii ALDE. 

Social-democrații se întâlnesc vineri, la Parlament în ședința Comitetului Executiv al partidului, au declarat surse din PSD pentru HotNews.ro. Sedința are loc cu o zi înaintea congresului PSD programat pe 24 august.

 
Potrivit surselor citate pe agenda ședinței se află chestiunile organizatorice privind congresul, nominalizarea unor noi miniștrii pe posturile vacante (interimatele -vicepremieri pe probleme strategie și economice) dar și situația politică actuală și relația cu partenerii ALDE. 
 
Reamintim că partenerii de Coaliție îi amenință pe social-democrați că ies de la guvernare dacă premierul Dăncilă nu vine cu un nou program politic și cu o restructurare a Executivului. 
 

Președintele PSD Viorica Dăncilă și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu se întâlnesc miercuri după-amiază în ședință pentru a decide soarta Coaliției.

Mai multe articole despre:
Congres PSD cex psd comitete executiv psd