MENIU

Cele mai penibile declarații pe care politicienii le vor uitate: De la ”Fă Doina” la cocoșei de aur

Politicienii au ajuns, cu voie sau fără, în centrul unor scandaluri uriaşe, după ce au făcut declaraţii cel puţin stânjenitoare şi penibile. „Adevărul“ vă prezintă cele mai amuzante şi suprinzătoare declaraţii ale politicienilor din România.

Atunci când vine vorba de un primar care iese din tipare, Mazăre depăşeşte orice standard. Cele mai amuzante sau ciudate declaraţii ale edilului l-au adus de multe ori în faţa camerelor TV, i-au menţinut "celebritatea", dar i-au adus şi oprobiul public. După ce a apărut în revista Playboy, edilul a făcut o vizită la o grădiniţă din Constanţa. Mirat de faptul că toţi cei mici erau împărţiţi pe grupe în funcţie de gen, edilul a exclamat "Dar voi aşa staţi aici, fetiţele într-o parte şi băieţii în alta, nu vă încălecaţi? Când o să mai creşteţi o să vă încălecaţi"

Cu puţin înainte de Crăciunul anului 2013, atunci când baronul PSD de Mehedinţi, Adrian Duicu, se afla la cârma Consiliului Judeţean Mehedinţi şi se credea stăpânul judeţului, l-a jignit pe senatul PDL, Marius Bălu, numindu-l  „idiot şi dobitoc” fiindcă acesta atrăsese public atenţia asupra ilegalităţilor din  procedura de achiziţie a aparaturii medicale pentru noua maternitate.   Este contractul despre care câteva luni mai târziu procurorii DNA aveau să spună că era atribuit cu dedicaţie unei anumite firme, în megadosarul de corupţie în care este cercetat acum Adrian Duicu. 

 Mircea Govor, preşedintele filialei PSD Satu Mare, a rămas celebru în urma înregistrărilor apărute în presă, în care acesta şi-ar fi ameninţat colegii că vor avea de suferit dacă Victor Ponta nu câştigă alegerile. „Deci noi facem ce trebuie pentru judeţ şi ne pişăm pe şefii noştri…..Nu se mai poate să-l dăm în aia, nici pe el, nici pe … de la municipiu. Nu există asemenea vocabular, să-l dăm in aia sau în aia de Ponta sau de Dragnea. Nu există aşa ceva şi nu va mai exista, garantez eu. În judeţul Satu Mare, cât sunt eu aici nu vor mai exista aşa feluri de oameni. Să-i ia mama dracului pe toti, că n-am nevoie de toţi nenorociţii în jurul meu. Deci am nevoie decât de cei cu care pot face treabă, restul valea”, spune Govor, potrivit stenogramelor redate de gandul.info.

 Mai multe pe Adevarul