MENIU

Moştenirea politică a lui Băsescu. Ce planuri are ELENA UDREA pentru Partidul Mişcarea Populară

Udrea a demisionat din PDL

ELENA UDREA a declarat, la DESCHIDE LUMEA, că actualul statut al Camerei Deputaţilor nu permite înfiinţarea unui nou grup parlamentar.

"Din punct de vedere al numărului de membri, putem face grup la Camera Deputaţilor. Din păcate, statutul Camerei Deputaţilor nu mai permite astăzi să se înfiinţeze un nou grup parlamentar. E mai puţin relevant. Important este ca noi să facem opoziţie adevărată la USL", a spus Udrea.

Întrebată dacă va candida pentru funcţia de preşedinte PMP, Udrea a răspuns: "În viitor, când se va pune problema de congres, de alegeri, vom vedea. Eu sunt un om politic care trăiesc foarte bine şi fără funcţii. Nu sunt interesată de funcţii".

Udrea a fost întrebată de Bogdan Chireac cum va reuşi "să îi convertească pe intelectualii subţiri" care sprijină PMP în lideri populari.

"Fiecare are rolul lui. Eu ştiu că în politică fiecare trebuie să aibă contribuţia lui. Unii sunt foarte buni pe poartea de strategie, alţii sunt buni să dea mesaje. Important este să existe o echipă. Eu cred că este loc pentru fiecare dintre noi şi că vom reuşi să ne armonizăm personalităţile", a mai spus Udrea.

ELENA UDREA A DEMISIONAT DIN PDL. Intrarea Elenei Udrea în Partidul Mişcarea Populară a fost anunţată oficial, joi, preşedintele PMP, Eugen Tomac, spunând că aceasta este "unul dintre cei mai puternici oameni politici din zilele noastre".