MENIU

Ce fac parlamentarii de 1 Decembrie

<p>Ce fac parlamentarii de 1 Decembrie </p>

De Ziua Naţională a României, deputatul Teodor Paleologu a declarat, pentru Mediafax, că va "preda Homer" la universitatea unde este profesor, în timp ce deputatul PSD, Anghel Stanciu, a declarat că va sărbători cu vin fiert şi cozonac. Totodată, Mădălin Voicu a afirmat că speră la vremurile în care românii își vor sărbători Ziua Naţională, într-o lună "mai accesibilă ca temperatură", în mai sau iunie.

"Voi fi în Piaţa Unirii din Iaşi cu colegii mei din PSD la parada militară, apoi voi merge la biroul meu parlamentar unde, împreună cu colaboratorii mei, vom serba cu o felie de cozonac şi cu vin fiert Ziua naţională", a spus, pentru Mediafax, deputatul PSD, Anghel Stanciu.

De asemenea, fostul ministru al Finanţelor, Gheorghe Ialomiţeanu, a precizat că va sărbători, în Braşov, Ziua de 1 Decembrie, după care ar putea merge în zona Bran, ca să își viziteze mama.

"Voi sta în Braşov cu colegii de partid pentru sărbătorile de 1 Decembrie şi apoi s-ar putea să mă duc în zona Branului să-mi vizitez mama", a povestit Ialomiţeanu.

Totodată, deputatul PNL, Ludovic Orban, a precizat că va participa la manifestările de la Alba Iulia și că restul timpului o să-l petreacă în maşină, în drum spre casă.

"Voi participa la manifestările de la Alba Iulia, iar restul timpului o să-l petrec conducînd maşina în drum spre casă", a spus Orban.

 

Mai multe pe Mediafax.