MENIU

Ce execuții pregătește PSD la CEx-ul de săptămâna viitoare

PSD Ialomiţa face zid în jurul lui Marian Neacşu, pe model PSD Dâmboviţa-Adrian Ţuţuianu

PSD va decide la începutul săptămânii viitoare data următorului CEx. Potrivit liderului PSD, Liviu Dragnea, în cadrul Comitetului se va bate în cuie lista remaniabililor. Primul care pare să fie de executat este vicepremierul Paul Stănescu, acesta numârându-se pe lista celor care au semnat scrisoarea anti-Dragnea.

”Vom face săptămâna viitoare CEx al PSD pentru remanieri, după ce se întoarce și doamna prim-ministru, ne vom pune de acord și vom stabili ziua exactă” a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a oferit un indiciu și despre situația lui Tudorel Toader pe care toată lumea îl dă, pe surse, plecat.

,,Îl susțin pe Tudorel Toader, revocarea lui Augustin Lazăr trebuie dusă la capăt, din ceea ce a prezentat domnul Toader și din ce a ieșit ulterior în presă, dintr-o altă valiză, cred că lucrurile acolo sunt mult mai grave, vorbim de unu sau doi oameni, numiți prin decret prezidențial, după ce clasaseră niște dosare pentru cel care i-a numit în funcție.''

Un alt nume greu care se află pe lista remaniabililor este vicepremierul Viorel Ștefan, care candidează pentru șefia ASF.

Tot pe surse, pe lista remaniabililor se mai numără: Dănuț Andrușcă – ministrul Economiei; Lucian Șova – ministrul Transporturilor; George Ivașcu – ministrul Culturii și Identității Naționale; Ioana Bran – ministrul Tineretului și Sportului; Bogdan Trif – ministrul Tursimului; Mihai Fifor – ministrul Apărării Naționale.

Mai multe articole despre:
PSD execuţii CEX săptămâna viitoare