MENIU

VIDEO Ce cadou i-a făcut Zamfir lui Isărescu după audierile din Parlament

Daniel Zamfir, senator ALDE şi preşedinte al Comisiei economice, i-a dăruit două cărţi, împachetate în hârtie şi cu fundiţă, la finalul audierii, guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. El a precizat ulterior că volumele oferite sunt ”România sub teroare bancară” şi ”La pescuit de fraieri”.

„Mi-aţi făcut un cadou cu oina. Vreau şi eu să vă fac un cadou. E ieftin”, a spus Daniel Zamfir la finalul audierii lui Mugur Isărescu în Comsia economică.

Zamfir a precizat ulterior că volumele oferite guvernatorului BNR sunt ”România sub teroare bancară” şi ”La pescuit de fraieri”.

Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), a participat, marţi, alături de întreg Consiliul de Administraţie al BNR, la audierea de la comisiile Senatului programată pentru data de 12 februarie.

Cartea primită cadou de șeful BNR se referă la „economia manipulării şi a înşelăciunii”. Cadoul vine în contextul în care Zamfir a acuzat în repetate rânduri BNR și băncile de manipularea ROBOR.

Cartea a fost ambalată într-o hârtie de culoare gri, cu o fundă roșie.

Isărescu a primit cutia dar nu a desfăcut cadoul și i l-a dat unui aghiotant să i-l țină.

Pe parcursul audierii șefului BNR în comisia economică, Daniel Zamfir și Mugur Isărescu și-au aruncat numeroase replici acide.