MENIU

Ce au postat PONTA și IOHANNIS pe facebook, în timpul dezbaterii

Prima dezbatere electorală dintre cei doi candidaţi la preşedinţie, Klaus Iohannis şi Victor Ponta, a avut loc marţi seară, la Realitatea TV, şi a durat aproape două ore, timp în care cei doi au comunicat cu publicul lor şi pe Facebook, prin postările publicate pe paginile lor oficiale, scrie Mediafax

Prima postare pe pagina oficială de Facebook a lui Victor Ponta după terminarea dezbaterii a continuat seria declaraţiilor pe care echipa candidatului PSD-UNPR-PC le publica şi în timpul confruntării. La ora 22:11, pe pagina oficială a candidatului a fost postată o fotografie cu Traian Băsescu şi Klaus Iohannis, de când preşedintele l-a decorat pe primarul Sibiului pentru proiectul Capitala Culturală Europeană 2007, însoţită de descrierea.

„Domnule Iohannis, sunteti doar o poleiala a lui Ion Ratiu si Crin Antonescu. In interior sunteti de fapt Traian Basescu. Si nu l-am votat niciodata pe Traian Basescu”, a spus Victor Ponta la Realitatea TV.

 Prima postare pe pagina oficială de Facebook a lui Klaus Iohannis a apărut opt minute mai târziu. La ora 22.19, candidatul ACL la preşedinţie a adresat un mesaj de mulţumire celor care au urmărit dezbaterea:

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi urmărit emisiunea din această seară! Eu sunt un om al regulilor, al bunului simţ, ştiu să ascult şi să îmi respect interlocutorul, oricine ar fi. Împreună, cu decenţă şi respect, cu rigoare şi onestitate, continuăm lupta pentru România noastră, o Românie a normalităţii pe care o merităm!

 Mai multe pe Mediafax