MENIU

Ce a răspuns Dragnea, întrebat dacă Tăriceanu va mai putea conduce Senatul

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este de părere că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, mai poate conduce instituţia chiar dacă a fost pus marţi sub urmărire de procurorii DNA, fiind acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului, scrie Mediafax.

Liviu Dragnea a declarat, marţi, la Cugir, fiind întrebat dacă Tăriceanu mai poate rămâne în fruntea Senatului: ”Eu cred că da”.

Preşedintele PSD a fost întrebat apoi dacă menţinerea lui Călin Popescu Tăriceanu la preşedinţia Senatului nu ar fi o bilă neagră pentru această instituţie.

”Bilă neagră la cine? Ştiţi ce este cel mai important pentru Parlament? Să adopte legi bune pentru ca românii să o ducă mai bine. Eu nu mai susţin această idee cu bile albe sau bile negre şi dă prost. Iar avem o bilă neagră, în faţa cui? (...) Repet, dincolo de cazul domnului Tăriceanu, ideea ca Parlamentul României, cea mai importantă instituţie a democraţiei dintr-un stat, să lucreze pentru a primi bile albe sau bile negre sau să nu primească bile negre de la altcineva mi se pare profund greşită pentru noi ca stat. Sincer. Nu aşa trebuie pusă problema”, a afirmat Dragnea.