MENIU

Ce a mărturisit învățătoarea lui Vladimir Putin despre comportamentul președintelui rus. Scene șocante din copilăria acestuia - VIDEO

Un episod tulburător din copilăria lui Vladimir Putin, relatat de fosta sa învățătoare, a ieșit recent la lumină și a șocat publicul. Povestea evidențiază rădăcinile comportamentului actual al liderului rus, sugerând că tendințele sale agresive și violente își au originea în traumele și complexele din copilărie. În urma acestei dezvăluiri, mulți internauți au comentat că „cruzimea actuală a lui Putin își are rădăcinile în copilăria sa sovietică”.

Povestea copilăriei lui Vladimir Putin

În trecut, liderul rus a fost comparat cu un „șobolan care, atunci când este încolțit, nu renunță”, fapt care îi determină pe unii politicieni occidentali să fie precauți în relațiile cu el. Acest comportament nu este nou, ci pare să fie o constantă în viața sa, având rădăcini încă din copilărie.

O poveste din arhivele televiziunii ruse, readusă în atenție de un canal de Telegram, „Ucraina 365”, prezintă un episod șocant din copilăria lui Putin, în care acesta ar fi manifestat un comportament violent față de animale. În cadrul unei excursii organizate în copilărie, un grup de copii ar fi furat rățuște dintr-un sat vecin. Deși nimeni nu a dorit să le ucidă, Putin s-ar fi oferit voluntar să facă acest lucru. Îmbrăcat într-o haină roșie, el ar fi cerut ca cineva să citească un „verdict” animalelor, înainte de a le decapita cu un topor.

Acest episod, povestit de un coleg de clasă și confirmat de fosta învățătoare a lui Putin în emisiunea „Teatrul Central” difuzată pe canalul NTV în 2012, a reaprins discuțiile despre traumele din copilăria liderului rus și cum acestea ar putea explica comportamentul său actual. Această poveste, văzută ca o „ispravă” la momentul respectiv, devine acum o fereastră către înțelegerea psihicului unui lider care continuă să șocheze lumea cu acțiunile sale.