MENIU

Ce a discutat Dăncilă cu Tăriceanu?

Premierul Dăncilă s-a întâlnit astăzi, într-o ședință, cu șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Conform unor surse, cei doi discută, printre altele, și de moțiunea de cenzură ce va fi depusă de Opoziție săptămîna aceasta.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, şi premierul Viorica Dăncilă se află luni la Senat într-o şedinţă a coaliţiei, potrivit unor surse politice.

Printre temele incluse pe agenda întâlnirii se regăseşte şi moţiunea de cenzură pe care parlamentarii Opoziţiei ar urma să o depună în această săptămână.

Pe ordinea de zi a şedinţei Coaliţiei se află pregătirea pentru moţiunea de cenzură, remanierea guvernamentală, modificarea programului de guvernare, dar şi chestiuni concrete de modificare a unor acte normative cum ar fi OUG 114.

După şedinţa Coaliţiei, Viorica Dăncilă s-a dus la şedinţa cu femeile din PSD, de la ora 10, iar de la ora 11 este programată şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, la sediul din Kiseleff.

Social-democrații vor discuta despre pregătirea Congresului extraordinar și noile propuneri de vicepremieri, Eugen Teodorovici și Ștefan Radu Oprea fiind printre variante au spus surse din partid.