MENIU

Alegerile locale. Ce a discutat Dacian Cioloş cu preşedintele Autorităţii Electorale Permanente

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Patru, a avut marti o intalnire cu premierul Dacian Ciolos, context in care a subliniat ca obiectivul tuturor este organizarea alegerilor locale in conditii de maxima corectitudine si transparenta, scrie ziare.com. Potrivit ultimelor informaţii, alegerile locale ar urma să aibă loc pe 5 iunie.

"Discutiile purtate cu premierul s-au concentrat asupra unificarii demersurilor de informare eficienta a cetatenilor in legatura cu noile reglementari din domeniul electoral. Obiectivul nostru, al tuturor, este organizarea alegerilor in conditii de maxima corectitudine si transparenta. Chiar daca avem atributii diferite in materie electorala, finalitatea actiunilor noastre este aceeasi: alegeri transparente, corecte si libere, la finalul carora cetateanul sa aiba deplina incredere ca i-a fost respectata vointa", a declarat, marti, Ana Maria Patru.

Ea a adaugat ca discutiile cu prim-ministrul au vizat corelarea eforturilor pentru organizarea si desfasurarea alegerilor locale din acest an, cu accent pe asigurarea unei informari corecte si eficiente a cetatenilor.

Mai multe articole despre:
alegeri premieră premier anunţ Dacian Cioloş măsură