MENIU

Cătălin Predoiu: Nu vrem să ajunge la guvernare prin trădări, aşa cum a făcut Victor Ponta

<p>Cătălin Predoiu: Nu vrem să ajunge la guvernare prin trădări, cum a făcut Victor Ponta</p>

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a afirmat în cadrul emisiunii Realitatea TV Jocuri de Putere că Guvernul Ponta are impresia că a avut o guvernare bună, că au făcut ce au promis. " Sunt 127 de măsuri care nu s-au dus la bun sfârşit. De fapt, 80% din programul de guvernare nu a fost îndeplinit. Asta este un guvern bun? Este un Guvern bun, cel care dă în folosinţă autostrăzi pentru că vin alegerile şi după aceea se surpră", a detaliat liderul PNL.

"PNL încă din ianuarie i-a cerut demisia lui Victor Pontaşi a depus diligenţe parlamentare, aşa cum este şi moţiunea care va fi votată marţi. Cetăţenii ne-au dat o obligaţie: să respectăm anumite principii. De aceea este atât de greu să întorci o majoritate", a declarat Cătălin Predoiu.

"Nu vrem să ajunge la guvernare prin aceleaşi trădări şi acte imorale şi pe promisiuni nerespectate", a completat acesta.

Liderul PNL a mai spus că viitorul trebuie să se nască principial, nu prin traseism, nu cum s-a făcut când s-a demărat Guvernul Ungureanu şi a venit Victor Ponta.

"Se mai poartă discuţii, dar haideţi să ne asumăn felul acesta de a face politică. Pe termen lung va avea loc o reaşezare a politicii româneşti", a afirmat Cătălin Predoiu, adăugând că cei care votează la moţiunea de marţi trebuie să se gândească la intersul ţării. "Cetăţenii vor şti cine l-a ţinut pe Victor Ponta în funcţie. Nu mai este o joacă politică", a mai explicat liderul liberal.

In timpul motiunii vom avea un miting autorizat, în faţa palatului parlam, in parcul Izvor. oricine s-a săturat de Victor Ponta este invitat.