MENIU

Carmen Dan ar vrea să demisioneze. Cine o împiedică

Carmen Dan: Ne confruntăm cu o veritabilă încercare de lovitură de stat

Fostul premier Victor Ponta a declarat marți seară că actualul ministru de Interne, Carmen Dan, ar vrea să demisioneze din funcție, însă nu este lăsată de președintele PSD Liviu Dragnea.

Ponta a susținut într-o emisiune la B1TV că, pe vremea când era premier, ar fi avut un conflict cu Dragnea, pentru că a refuzat să îl numească în fruntea ministerului de Interne.

„E un minister de care Dragnea a fost obsedat. Cea mai mare mare ceartă a noastră, în vremurile bune, a fost pentru că nu am vrut să-l numesc la Interne. El e și fiu de polițist”, a afirmat Ponta.

„Carmen Dan vrea să îşi dea demisia, dar nu o lasă Liviu Dragnea. Mi-au spus colegii din PSD. Ea trebuie să îi ceară voie lui Dragnea.(...)Nu vreau să spun nimic de rău despre dânsa, dar secretară de școală de Videle, să ajungi să conduci cel mai important minister dintr-un Guvern. Eu mi-am dat demisia după Colectiv, deși n-a zis nimeni că eu i-am omorât pe acei oameni, dar mi-am depus demisia. Dânsa trebuia să-și dea demisia”, a mai declarat Victor Ponta.

Mai multe articole despre:
demisie Dragnea Tudose carmen dan