MENIU

Care este motivul pentru care Sorin Grindeanu nu a mers la votul pentru Legea Salarizării

Premierul Sorin Grindeanu nu a fost miercuri in Camera Deputatilor cand s-a votat pentru Legea salarizarii pentru ca nu a fost invitat, au declarat HotNews surse din Palatul Victoria.

Aceste informatii vin in conditiile in care, imediat dupa vot, presedintele Camerei, Liviu Dragnea - al carui aparat administrativ trebuia sa-l invite - a deplans lipsa lui Grindeanu.

"As vrea sa nu folosim cuvinte grele, dar pe mine m-a intristat foarte mult aceasta atitudine. Foarte mult. Pentru ca vorbim de o lege care schimba complet istoria Romaniei. M-as fi bucurat ca azi sa fi fost prezent tot Guvernul in Parlament, dar probabil ca au fost alte evenimente mai importante decat legea salarizarii unitare", a afirmat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

Anterior, Dragnea spusese in plenul Camerei Deputatilor, ca isi cere scuze pentru faptul ca ministrul de Finante, Viorel Stefan, nu a venit la dezbateri sa sustina proiectul de Lege a salarizarii, Dragnea adaugand ca ar fi fost de dorit si prezenta premierului Grindeanu.