MENIU

Când își va depune Cătălin Cărstoiu candidatura la Primăria Capitalei. Decizia luată de Coaliție după 3 ore de consultări

Coaliția a decis: când își va depune Cătălin Cărstoiu candidatura la Primăria Capitalei

Liderii alianţei electorale PSD-PNL au stabilit, într-o şedinţă desfăşurată la Palatul Victoria timp de peste trei ore, ca depunerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu pentru funcţia de primar general al Capitalei să aibă loc la începutul săptămânii viitoare, mai exact luni, susțin surse politice.

Potrivit surselor citate de Agerpres, liderii coaliţiei ar fi vrut să depună chiar pe 16 aprilie candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, pentru a pune capăt speculaţiilor legate de o presupusă retragere a medicului din cursa pentru Capitală.

Aceleaşi surse au precizat că decizia adoptată în final a ţinut cont de faptul că Biroul Electoral Municipal trebuie să analizeze şi să valideze, mai întâi, protocolul alianţei PSD-PNL, iar premierul Marcel Ciolacu are, începând de marţi, o deplasare internaţională.

Anca Alexandrescu: „Criză în coaliție. Medicul Cîrstoiu nu sare de 8%, iar PNL și PSD nu au cu cine să-l schimbe”

Tot luni, înaintea şedinţei coaliţiei, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a anunţat că va face o conferinţă de presă pe tema incompatibilităţii de care ar fi acuzat într-un raport din 2020 al Corpului de Control al Guvernului.