MENIU

C.T. Popescu, despre politicienii operați în străinătate: Și-a oprit careva vreun cavou la Viena?

<p>Cristian Tudor Popescu&nbsp;</p>

Operaţia din străinătate a premierului arată lipsa de egalitate dintre cetăţenii României, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a comentat tăios decizia politicienilor români de a se trata în afara graniţelor.

„Operația lui Victor Ponta are și ea sensul ei, în raport cu noi, cetățenii obișnuiți, mocofanii României. De fapt, ia să ne gândim puțin: e vorba de același lucru, în esență, operația lui Ponta și pensiile speciale... E vorba de persoane mai egale decât altele, un concept vechi, îl știm de vreo 70 de ani, care continuă să funcționeze. În cazul parlamentarilor, e foarte limpede. (...) Totuși, oamenii ăștia care se tratează, își pun stenturi, pe afară, își repară picioarele, șalele, dl Băsescu, dl Tăriceanu, dl Ponta, fac niște eforturi ca să-și întrețină organismul de-a lungul vieții (...) Și după ce vor înceta din viață (...) nu e păcat de organismul ăsta întreținut la Viena, la Stanbul, la Paris, să-l îngroape în pământul bălegos al României, laolaltă cu toți mocofanii, la grămadă, aici? Aș vrea să știu dacă și-a angajat careva vreun cavou la Viena, în Cimitirul Central, la Paris, în cimitirul Pere Lachaise...e altceva, nu? Mi s-ar părea de bun-simț”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

Premierul Victor Ponta a suferit o operație la menisc într-un spital din Turcia, el anunțând marți detalii despre intervenția chirurgicală.

”Multumesc tuturor celor care in aceste zile au avut un gand bun pt mine - operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa dar sunt convins ca pana in Decembrie voi putea face sport din nou. Multumiri speciale Doctorului Ionut Codorean care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau ( evident ca am totala incredere in medicii romani - aici insa am ceva ce era imposibil acasa - LINISTE si ODIHNA)! Vreau sa-i asigur si pe cei care "se bucura" de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!”, a scris Ponta. 

Mai multe articole despre:
Cristian Tudor Popescu Victor Ponta ctp Viena cavou