MENIU

Bugetul Ministerului Muncii a fost aprobat de comisiile de Buget-Finanțe

Comisiile parlamentare reunite pentru buget-finanțe au aprobat, joi, bugetul pe 2015 al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, cu 17 voturi pentru și 9 abțineri.

Prezentă la ședința comisiilor, ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat că bugetul instituției pe care o conduce a fost constituit astfel încât să se poată asigura implementarea unor măsuri care să asigure o piață a muncii inclusivă.

'Obiectivele noastre vizează creșterea ratei de ocupare și scăderea șomajului, punând accent pe creșterea gradului de ocupare în rândul tinerilor. Ca urmare, bugetul Ministerului Muncii a fost constituit astfel încât să se poată asigura implementarea unor măsuri care să asigure o piață a muncii inclusivă. Concret, dorim să asigurăm atât implementarea măsurilor reparatorii, cât și realizarea unor acțiuni ce vizează progresul social', a spus Rovana Plumb.

Aceasta a precizat, totodată, că se va pune accent, în anul următor, pe implementarea schemei de garanții pentru tineri.

Mai multe pe Agerpres