MENIU

Botez cu pagubă. 120 de români au fugit dintr-un restaurant din Spania, fără să achite nota de plată

O nouă ispravă a românilor face înconjurul lumii! Peste 100 de conaţionali au organizat un botez la un restaurant din Spania, dar la final au fugit fără să plătească. Proprietarul s-a ales cu o pierdere de 2.200 de euro. A făcut plângere la poliţie, dar nu-şi face mari speranţe că îşi va recupera banii. 

Petrecerea a avut loc la restaurantul Carmen, din localitatea Bembibre, în nord-vestul Spaniei. Românii de etnie romă au consumat aperitive, un fel principal şi au golit zeci de sticle de alcool. Apoi...surpriză! 

Lumea dansa, noi tocmai pregăteam desertul. În timp ce noi ieşeam, am văzut că s-au aşezat în rând, dar am crezut că dansează. Apoi, într-o clipă, au dispărut cu toţii. Nici nu am mai apucat să scoatem desertul. Am ieşit după ei, dar nu am mai putut să facem nimic. În total, botezul a costat 3.100 de euro.

Românii au plătit doar un avans de 900 de euro. Proprietarul a făcut acum plângere la poliţie şi a dat datele de contact ale celui care a comandat petrecerea şi mai multe numere de automobile. Poliţiştii au lansat o anchetă, dar până acum nu au găsit niciun suspect.

Mai multe articole despre:
Spania măsuri petrecere botez anunţ decizii