MENIU

Bombă în PSD! Se ia în calcul excluderea Vioricăi Dăncilă din partid?

Actuala ecipă de conducere a PSD ar lua în calcul excluderea fostului președinte Viorica Dăncilă din partid. Aceasta apelează la înţelepciunea PSD-iştilor și speră să nu se ajungă la măsuri extreme.

Viorica Dăncilă - fostul preşedinte al PSD a vorbit despre o posibilitate pe care ar analiza-o unii dintre colegii ei de partid şi anume excluderea din formaţiunea social-democrată. Dăncilă nu se teme că va avea soarta lui Mircea Geoană sau Victor Ponta, dar spune că nu exclude această variantă.

“Nu ar fi exclus. Acest lucru a devenit o obișnuință și mă aștept la orice. Nu știu ce voi face, sper să nu se ajungă la acest lucru. Sper să existe mai multă înțelepciune. De fiecare dată am dat afară și ce am câștigat? Eu sper să nu se ajungă la această situație”, a declarat Viorica Dăncilă la un post național de televiziune.

Fostul premier spune că înţelege faptul că a trebuit să facă un pas în spate imediat după alegeri şi să demisioneze din funcţia de preşedinte al PSD, însă acum este cazul să meargă toată lumea mai departe.

“Dacă se consideră că nu e nevoie să fiu președinte la femei, asta e. Nu o să fac din acest lucru un capăt de țară. Mi se pare un gest anormal ce a făcut domnul Stănescu. Am înțeles, la o zi după alegeri a trebuit să îmi dau demisia, dar acum, după două săptămâni, să continuăm”, a mai spus Viorica Dăncilă.

Mai multe articole despre:
viorica dancila excludere psd