MENIU

Blaga o contrazice pe Udrea: Cocoș nu a adus niciun ban la partid

Blaga o contrazice pe Udrea: Cocoș nu a adus niciun ban la partid

Vasile Blaga, copreședinte al PNL, i-a contrazis, miercuri, pe Elena Udrea și pe fostul său soț, Dorin Cocoș, care susțin că banii acestuia din urmă au ajuns în campaniile electorale ale PDL.

Vasile Blaga a reacționat, miercuri, la acuzațiile conform cărora PDL ar fi primit bani de campanie de la Dorin Cocoș, acuzații aduse atât de Dorin Cocoș, la DNA, cât și de Elena Udrea, în fața camerelor de luat vederi.

„Nu am avut niciun fel de relaţie cu domnul Cocoş, nu avem nicio implicare în Microsoft. Domnul Cocoş nu a adus niciun ban la partid. Cine a cotizat e pe lista oficială, se taie chitanţă cum spun regulile întotdeauna", a precizat Blaga, scrie b365.ro.

Udrea: Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, miercuri, că avea cunoştinţă de faptul că fostul său soţ, Dorin Cocoş, finanţa campaniile electorale ale democrat-liberalilor.

"Nu este un secret, aşa se finanţează campaniile electorale. De ce vă prefaceţi toţi că nu ştiţi? Toată societatea, toată clasa politică se preface că nu ştie. Aşa se finanţează campaniile electorale. Întrebaţi-l pe Iohannis, pe Ponta, ei cum şi-au finanţat campaniile? Veţi vedea că la fel. Ştiam că Dorin Cocoş finanţa campaniile PDL-ului. Asta ştiam, nu ştiam exact ce şi cu ce sumă", a declarat Elena Udrea.