MENIU

Blaga: "La localele de la anul va fi o bătălie în doi, PNL-PSD"

Vasile Blaga consideră că lupta electorală de la alegerile locale de anul viitor se va duce, cu excepţia UDMR în anumite comunităţi, între candidaţii PSD şi PNL. 

Copreşedintele PNL consideră că va fi foarte greu ca alte formaţiuni politice să atingă pragul electoral de 5%. 

Vasile Blaga a afirmat că viaţa politică "nu mai seamănă cu ce a fost până acum" după crearea noului Partid Naţional Liberal, lupta electorală ducându-se pe viitor între două mari blocuri politice, respectiv PSD şi PNL, potrivit Mediafax.

"Nu mai seamănă campania de anul viitor şi viaţa politică cu ce a fost până acum. Acum este o bătălie în doi. Cu tot respectul, nu vreau să tratez altfel alte formaţiuni politice. În acest moment, bătălia este între un mare bloc de stânga, PSD, şi marele Partid Naţional Liberal. În zona lor sunt maghiarii, ei nu sunt partid şi, bineînţeles, încă se bucură de suportul cetăţenilor români de etnie maghiară. Foarte greu vor atinge alte partide pragul electoral de 5%. De aceea, privim cu mare atenţie modul de desemnare a candidaţilor pentru că ceea ce nu câştigăm noi are cele mai mari şanse să câştige PSD şi invers”, a declarat opreşedintele PNL Vasile Blaga.

Mai multe articole despre:
alegeri PNL PSD partide Vasile Blaga locale 2016