MENIU

Bătaie în toată regula în Parlamentul din Armenia. Aleșii și-au împărțit pumni și picioare. VIDEO | Imagini cu un puternic impact emoțional!

Pumni și picioare în Parlamentul armean. Captură video

O bătaie în toată regula a izbucnit în Parlamentul din Armenia. Aleșii armeni și-au împărțit pumni și picioare. Nici măcar jurnaliștii nu au scăpat de îmbrânceli. Imaginile care urmează, vă avertizăm, au un puternic impact emoțional! 

Mai mulți deputați ai partidului aflat la guvernare s-au năpustit asupra unui membru al coaliției de opoziție. Acesta din urmă îi numise pe miniștrii Apărării trădători de țară, acuzându-i că favorizau și scuteau anumite persoane de la îndeplinirea serviciului militar.

Situația a degenerat, iar deputații au început să se lovească între ei fără menajamente. A fost nevoie de intervenția Serviciului de Securitate de Stat care a intrat în sală și a încercat să-i potolească pe bătăuși.

Pentru calmarea spiritelor s-a luat o pauză. Parlamentarii, însă, nu s-au liniștit nici de data asta și, prin urmare, a fost anunțată o altă pauză.

Și jurnaliștii au fost luați pe sus și evacuați de urgență din boxa de unde asistau în Parlament.

Procurorii armeni au deschis o anchetă și spun că vor investiga bătălia care a avut loc între parlamentari.