MENIU

Băsescu, după EXIT POLL BUCUREŞTI: "Suntem mulţumiţi că intrăm în primele patru partide"

Fostul preşedinte Traian Băsescu, lider al PMP, a declarat după anunţarea exit poll-urilor la ora 21:00 că rezultatele de la alegerile locale în Bucureşti sunt mulţumitoare.

"Suntem mulţumiţi că intrăm în primele patru partide, cel puţin după scorurile actuale. Este un postament bun pentru alegerile legislative, suntem foarte interesaţi să vedem şi rezultatele din ţară", a declarat Traian Băsescu, liderul PMP.

"Mulţumesc celor care au candidat la aceste algeri, alegerilor locale sunt cel mai greu test, mai ales pentru partidele noi, care participă pentru prima dată la locale. Sper ca până în septembrie să ne îmbunătăţim structurile teritoariale, astfel încât să fim nişte adversari consisteţi ai celor două partide mari... Care nu mai sunt chiar mari - unul s-a făcut mic, s-a făcut cât PDL-ul, a intrat la apă. Scorul acesta l-ar fi obţinut şi PDL-ul singur. În orice caz, suntem mulţumiţi", a adăugat el.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016. EXIT POLL. Firea şi PSD au câştigat Capitala. Nicuşor Dan, locul 2

Candidatul PMP la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei a fost Robert Turcescu. Potrivit unui exit poll obţinut de Realitatea.net, Turcescu a obţinut 7% din voturi, clasându-se pe locul al patrulea, după Gabriela Firea (PSD) -  41%, Nicuşor Dan (USB) -  29% şi Cătălin Predoiu - 14%