MENIU

Băsescu: ”Am sfătuit-o pe Elena Udrea să nu candideze, dar e o femeie foarte independentă”

Fostul președinte Traian Băsescu a mărturisit, joi seară, la o emisiune TV, că sfatul său pentru Elena Udrea, în calitate de ”bun prieten", a fost să nu candideze la alegerile parlamentare, însă fostul ministru este "independentă" şi nu l-a ascultat, însă a precizat că o înţelege pentru că ”este singură” și ”are greutăţi".

"Am prevenit-o că îşi asumă riscuri suplimentare, dacă va candida. Ultima mea recomandare, şi chiar discutată serios, nu candida! E decizia dânsei, este majoră şi nu poţi să îi schimbi decizia", a declarat Băsescu.

Întrebat dacă l-a deranjat că Elena Udrea că nu i-a ascultat sfaturile, Băsescu a răspuns negativ şi a precizat că aceasta "este o femeie foarte independentă". "O înţeleg foarte bine, este o femeie singură, are greutăţi greu de dus de unul singur", a spus Băsescu, adăugând că Udrea a găsit "orientarea către politică şi biserică, iar acestea ”se potrivesc”. "Sunt singurele refugii unde îşi caută liniştea şi să fie utilă", a precizat fostul preşedinte, citat de news.ro.

Deputatul Elena Udrea şi-a anunţat miercuri candidatura pentru un nou mandat de parlamentar, spunând că îşi doreşte ca, în situaţia în care va fi aleasă în Parlamentul României, să facă parte din comisia comună de control parlamentar al Serviciului Român de Informaţii şi chiar să obţină funcţia de preşedinte "pentru că oricum, cei care se află acum în aceste funcţii sunt nişte cârpe”.

Mai multe articole despre:
Băsescu Udrea alegeri parlamentare