MENIU

Avocata lui Liviu Dragnea iese la atac

Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea,consideră că „toți cei din sistemul judiciar ar trebui să îşi pună capul sub cenuşă, să îşi asume această ruşine pe care România trebuie să o poarte”.

Maria Vasii, avocata lui Liviu Dragnea, a comentat marți, la Antena3, situația actuală a României, în contextul în care se așteaptă raportul MCV,  spunând că „toți cei din sistemul judiciar ar trebui să îşi pună capul sub cenuşă, să îşi asume această ruşine pe care România trebuie să o poarte”.

„Asistăm la o poziţie a organismelor Uniunii Europene faţă de problemele grave semnalate în sistem şi dosite mulţi ani. (...) Sutem o ţară a UE şi, înainte de a fi blamaţi, ar trebuie să conştientizăm aceste probleme. Se spunea că pe vremea lui Ceauşescu lucrurile mergeau prost... Da, pentru că săracul de el nu ştia, nu fusese informat în mod corespunzător. Dar acum ce scuză avem? Nu avem nicio scuză. Toţi cei din sistemul judiciar, cu funcţii de conducere, ar trebui să îşi pună capul sub cenuşă, să îşi asume această ruşine pe care România trebuie să o poarte. Suntem obiect de studiu şi de critici pentru că nu politicienii ştiau problemele din sistem. Oamenii de sistem trebuiau să îşi asume că odată cu mandatul de conducere în respectivele posturi sunt obligaţi să informeze corect instituțiile europene, să renunţe la minciună şi manipulare”, a spus Maria Vasii, la Antena 3.

Mai multe articole despre:
maria vasii avocata dragnea