MENIU

AVION PRĂBUŞIT. Ministrul Transporturilor, la sediul MAI: "Am venit CU TREABĂ!"

AVION PRĂBUŞIT. Ministrul Transporturilor, la MAI / Foto: MEDIAFAX

Ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, a ajuns, în jurul orei 18:00, la Ministerul de Interne. Aceasta nu a făcut nicio declaraţie presei. În jurul orei 19:30, Mănescu a plecat de la sediul ministerului, împreună cu Radu Stroe, tot fără a face declaraţii. Raportul făcut de Guvern a concluzionat că ROMATSA, Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian, aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, este singurul vinovat de întârzierea salvatorilor la locul ACCIDENTULUI AVIATIC de luni.

ACCIDENT AVION. AVION MEDICAL PRĂBUŞIT. Ajunsă, în jurul orei 18:00, la Ministerul de Interne, Ramona Mănescu, ministrul Transporturilor, nu a vrut să facă nicio declaraţie. Întrebată care sunt motivele prezenţei sale la MAI, Mănescu a replicat: "Cu treabă!"

Radu Stroe a părăsit sediul instituţiei în jurul orei 19:30, pe la scările principale, unde îl aştepta maşina de serviciu, în timp ce Mănescu ar fi ales o ieşire laterală, ea nefiind reperată de jurnaliştii prezenţi pentru eventuale declaraţii în contextul situaţiei de după ACCIDENTUL AVIATIC din Munţii Apuseni, informează MEDIAFAX.

ACCIDENT AVION. AVION MEDICAL PRĂBUŞIT. Raportul făcut de Guvern a concluzionat că ROMATSA, Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian, este singurul vinovat de întârzierea salvatorilor la locul ACCIDENTULUI AVIATIC de luni.

Potrivit documentului, ROMATSA nu a luat măsurile necesare în vederea stabilirii zonei de căutare a aeronavei dispărute şi nu a declanşat operaţiunile de căutare.