MENIU

Apărătorul reziștilor NU mai votează cu Lasconi la prezidențiale. CTP este stupfiat de gafa șefei USR: Lipsea să spună și "Altă întrebare"

Apărătorul reziștilor NU mai votează cu Lasconi. CTP este stupfiat de gafa șefei USR: Lipsea să spună și

Schimbare la 180 de grade din partea apărătorului reziștilor. Cristian Tudor Popescu reacționează furibund în urma ultimei gafe făcute de Elena Lasconi și anunță că nu o va vota dacă va ajunge în turul 2. 

"Mi-e greu sa votez o persoana care - in calitate nu de candidat la președinție, nu de posibil președinte al României, ci de primar în Câmpulung - nu face deosebire intre impozitul pe venit global pe gospodarie si impozitul pe case si terenuri.

Probleme cu justiția, pe listele de candidați USR la parlamentare. Cum explică șefa reziștilor prezența acestora

I s-a pus intrebarea in legatura cu acest impozit pe venit global pe gospodarie, acre ar putea fi introdus de la inceputul anului viitor si dansa, care inseamna multe lucruri, a spus: <<A, daca e vorba de impozitul pe case si terenuri, noi  sustinem cota unica>> La care reporterul, inca odata: <<Doamne, v-am intrebat de impozitul pe venitul global/gospodarie>>. La care raspunsul dnei Lasconi a fost: <<V-am comunicat>>. Mai lipsea sa spuna si „Alta intrebare”, asa cum era bunul stil", a declarat Cristian Tudor Popescu. 

Nou scandal în USR. Consilierul Elenei Lasconi, plătit cu 16.000 de euro pe lună