MENIU

Anturajul controversat din spatele lui Mircea Geoană: cine îi ține, de fapt, spatele. Legături șocante

Mircea Geoană / Foto: Inquam Photos

Dezvăluiri incendiare despre averea lui Mircea Geoană! Politicianul milionar nu poate justifica luxul în care a trăit întreaga viață. Sumele enorme din conturi provin din legături controversate și sponsorizări primite de la diverși mafioți din anturaj. Geoană ar fi beneficiat de conexiunile socrilor săi, apropiați ai elitei regimului comunist, care i-ar fi favorizat ascensiunea. După 1989, Geoană a fost sprijinit de Ion Iliescu. 

Afacerile socrilor lui Mircea Geoană, din comunism, au asigurat un avantaj strategic și o avere impresionantă pentru toți membrii familiei.

Vacanțele petrecute pe Coasta de Azur i-au fost plătite de Cristian Rizea, un alt om politic din anturajul lui Geoană, condamnat pentru trafic de influență și spălare de bani.

Ana Birchall i-ar fi dat 5.000 de euro pentru campania pentru alegerile parlamentare din 2008, bani pe care politicianul i-ar fi băgat în buzunar.

Josette Rizea, dezvăluiri bombă despre vacanțele cu familia Geoană. Ce se întâmpla, de fapt, pe iahturi de lux, departe de ochii curioșilor? VIDEO

În campania pentru alegerile prezidențiale din 2009, politicianul a primit sponsorizări de la un mafiot italian, Giancarlo Vigo, condamnat pentru infracțiuni financiare în imobiliare.

Funcția de secretar adjunct al NATO a fost ocupată în urma negocierilor politice și cu sprijinul lui Donald Trump. Mircea Geoană și-a măritat fiica cu un milionar american. Nunta a avut la Veneția, unde a cheltuit aproximativ un milion de euro.

Înainte de alegerile prezidențiale, Mircea Geoană afișează o imagine de om sincer și modest, în ciuda luxului în care își trăiește viața și a anturajului controversat care i-ar fi asigurat cariera politică în funcții înalte.