MENIU

Reacția lui Chiliman, la ieșirea din sediul DNA cu privire la prejudiciul de 670 de milioane de euro

Primarul suspendat al sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat la ieșirea de la DNA, că i s-a pus sechestru pe declarația de avere precizând cp va contesta măsura. 

La scut timp de la ieşirea lui Moisescu din DNA Ploieşti au părăsit sediul instituţiei şi Andrei Chiliman, precum şi consiliera sa personală Ioana Costescu.

Chiliman a declarat că i-a fost pus sechestru "pe declaraţia de avere".

"Pe declaraţia mea de avere s-a pus sechestru. Mai mult nu spun", a afirmat Chiliman.

Întrebat dacă va contesta decizia, edilul a răspuns: "Evident că o voi contesta".

La rândul său, Ioana Costescu a spus că deţine un apartament care valorează mai puţin de 100.000 de euro şi că va contesta măsura sechestrului asigurător.

La ora transmiterii acestei ştiri, în sediul DNA Ploieşti se mai află consilierul local bucureştean Ion Brad pe bunurile căruia este instituit, de asemenea, sechestru asigurător.

Potrivit unor surse judiciare citate de MEDIAFAX, anchetatorii au descoperit, în urma percheziţiilor de săptămâna trecută făcute la locuinţa lui Vlad Moisescu, un contract prin care soacra fostului trezorier al PNL îşi împrumuta fiica cu suma de 670 de milioane de euro, acest contract fiind considerat suspect de către procurori ţinînd cont de acuzaţiile care i se aduc lui Vlad Moisescu.